Ještě nevíte, kde se letos vydat na dovolenou? Co třeba nezaměnitelné Krkonoše?

Je mezi námi spousta takových, kteří nechtějí jet k moři, protože voda ani přílišné vedro nám nic moc neříkají. Další skupinou jsou ti, kteří by se k moři rádi vydali, ale s ohledem na maličké děti, které právě mají, volí spíše variantu být v našem klimatu a předejít zdlouhavému cestování, vedru a vším spjatým se změnou klimatu a malými dětmi.

Ať je to u vás jakkoli, výbornou variantu pro letní dovolenou jsou Krkonoše. Stačí vybrat si hezký a kvalitní pension v Krkonoších, rezervovat vyhovující termín a těšit se na čas prázdnin.

Nechte se „obskakovat“ a načerpávejte energii, vychutnávejte, užívejte si

Máte rádi, když můžete na pár dnů nechat „vychladnout plotnu“, nemuset prát, mýt nádobí a dělat další množství každodenních prací? Není divu, ať už máte početnou rodinu, nebo žijete ve dvou, je velmi příjemné si užít pár dnů, kdy nic nemusíte. Vstanete tak, abyste stihli snídani, zajdete si na výlet nebo procházku, můžete si číst, meditovat, poslouchat zvuky přírody, pak jít na výborný oběd, po něm si zdřímnout, zajet si autem na prohlídku nedalekého města a jeho zajímavostí… Klid, pohoda a volnost z toho doslova sálají. S dětmi je to sice poněkud jiné, ale na starost budete mít „jen“ je, o vás bude plně postaráno, budete-li si přát. Takovou pohodu vám zajistí Pension Karolína Špindlerův Mlýn.

Chcete si vařit sami?                                                                              

I to je možné. Pokud patříte k rodinám, které se snaží šetřit, nebo potřebujete speciální stravu, přijde vám ubytování Špindlerův Mlýn a pension Karolína také vhod. Je tady možnost ubytovat se v dvoulůžkovém pokoji, apartmánu nebo studiu, kdy v každém z nich je i menší či větší kuchyňský kout, takže si můžete vařit svépomocí.

Pokoje jsou po rekonstrukci, tedy hezké a čisté, postel mají ortopedické matrace. Podívejte se do galerie na www.pensionkarolina.cz a přesvědčte se sami, jak hezky se můžete ubytovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *