Kam vyrazit v Krkonoších

brown and white house on snow covered ground

Krkonoše jsou naše nejvyšší a také nejkrásnější hory. Jestliže jste z nich viděli pouze Sněžku, o hodně přicházíte. Krkonoše nabízí širokou škálu zážitků a můžete zde strávit opravdu jedinečnou a neopakovatelnou dovolenou. A to jak v zimě, tak v létě. Krkonoše jsou turistickým rájem po celý rok. Jestli chcete poznat tyto krásné hory také z další stránky, vydejte se do Rokytnice nad Jizerou. V Rokytnici nad Jizerou toho na vás čeká spousta.

Nadšeni budou aktivní sportovci i ti méně aktivní. Toto krásné město má bohatou a dlouhou historii a tak jistě zaujme i milovníky historie. S příchodem turistického ruchu se rozšířila také nabídka kulturních akcí, které mohou turisté navštívit. Ve městě najdete také příjemné kavárny a dobré restaurace, stejně jako svérázné hospody. Vychutnejte si město po všech jeho stránkách!

Na své si přijdou také sportovci – v zimě zde na vás čeká moderní ski areál, kluziště či možnost zimních adrenalinových zážitků (snowtubing, bobová dráha, atd.). Najdete zde také skvěle upravené běžkařské tratě. V létě můžete vyrazit na dlouhé procházky po několika turistických trasách, vyzkoušet si golf, vodáctví, tenis nebo lanové centrum. V okolí je také mnoho možností ke koupání. To vše v okolí čisté přírody uprostřed nádherných hor. Co víc si přát. Snad jen levné ubytování. Na internetu můžete zkusit vyhledat heslo levné ubytování Rokytnice nad Jizerou. Nabídek ubytování v Rokytnici nad Jizerou je velká spousta a záleží jen na vás, zda dáte přednost stanu, chatě, penzionu nebo hotelu.

Levné ubytování s veškerým komfortem nabízí Sporthotel Bohemia, který najdete na strategickém místě v těsné blízkosti lyžařských vleků. Sporthotel Bohemia nabízí příjemnou atmosféru, dobrou kuchyni a nadstandardní služby. Nabízí přístup k internetu zdarma, fitness zdarma, parkování před hotelem zdarma, masáže, saunu, solárium, půjčovnu lyží, úschovnu kol, atd. Svůj pobyt si můžete rezervovat na internetové adrese

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *